f

Information gällande sängleveranser med anledning av Coronaviruset, Covid 19Kommentarer inaktiverade för Information gällande sängleveranser med anledning av Coronaviruset, Covid 19

Beträffade köp och av sängar – med anledning av den Coronapandemi som råder så har alla sängleverantörer problem med att tillverka sängar, trots att många har gått över till två-skift. Detta samtidigt som att hela Sverige rustar sina boenden och är i behov av sängar.  Vi bevakar alla beställningar och levererar självklart så snabbt vi bara kan.

Tillverkarna hänvisar till Force Majeure – klausulen i sina avtal.

 

Beträffande hyra av sängar – även här kommer det att uppstå en brist på sängar, då även vi (Sodexo) drabbas av leveransförseningar för våra inköp. Vi rekonditionerar så mycket och så snabbt det bara går de sängar som kommer in och gör dem färdiga för leverans. Det är därför väldigt viktigt  att får information/arbetsorder på sängar som ska lämnas tillbaka så snabbt som möjligt så att dessa kan hämtas in och rekonditioneras. Privatpersoner som önskar hyra säng för kortare period får vänta till dess att den akuta sjukvårdskrisen har stabiliserat sig.

Tillverkarna hänvisar till Force Majeure – klausulen i sina avtal.

 

Alternativ till vårdsäng kan ibland vara sängryggstöd och förhöjningsklossar – konsultera vår sortimentsrådgivning vid behov.