Välkommen till oss på Sodexo Hjälpmedelservice

Är du i behov av hjälpmedel kontakta arbetsterapeut, distriktsköterska eller sjukgymnast på din vårdcentral, husläkarmottagning eller via din kommun.

För det mesta behöver du som brukare inte betala något för ditt hjälpmedel, utan lånar det kostnadsfritt. Ibland måste man dock betala en hjälpmedelsavgift, och vissa tillbehör betalar brukaren själv. Läs om avgifter här.

Hjälpmedel som inte är ett hälso- och sjukvårdsansvar får brukaren själv köpa. Det kallas egenansvar.

I vår reception i Hallonbergen finns en butik där du som privatperson kan köpa egenvårdsprodukter och andra hjälpmedel.

Vi har även uthyrning av vissa hjälpmedel tex rullstolar, sängryggstöd, duschstolar och mobila lyftar.

Du kan även handla hjälpmedel och egenvårdsprodukter via vår webbshop.

För ytterligare information och prisuppgifter kontakta oss på 08-5788 5200.

 

Dina synpunkter är viktiga för oss
Vi på Sodexo Hjälpmedelsservice är intresserade av vad du som brukare har för uppfattning om vår verksamhet. Som ett led i vårt arbete att utveckla och förbättra vår verksamhet är vi tacksamma för dina synpunkter – positiva som negativa.

Fyll gärna i vårt formulär här.

Sekretesspolicy
Dina personuppgifter kan användas av Sodexo till att hantera dina förfrågningar. Dessa personuppgifter behandlas legitimt av Sodexo i informationen om sina tjänster.

Dessa personuppgifter behandlas av behöriga personer inom Sodexokoncernen och kan delas med externa serviceleverantörer, även i länder som inte anses ha tillräckligt hög skyddsnivå. Om en extern serviceleverantör skulle bli engagerad skapas kontrakt som säkerställer att sådana leverantörer följer gällande strikta sekretessregler och lämpliga garantier tas fram för att säkerställa tillräcklig skyddsnivå.

I enlighet med gällande lag kan du utöva dina rättigheter för personuppgifter.

För mer information, se vår Sekretesspolicy.